Lianne Venema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lianne Venema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Lianne Venema heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat voelden we ons stoer als we op het 'grote' plein mochten, cool.

  Wat voelden we ons stoer als we op het 'grote' plein mochten, cool... Verder niet echt heldere herinneringen meer van. Volgens mij leuke tijd beleeft. Kan niet zoals Wilke Werner navertellen wat ik bv de eerste schooldag heb gedaan...

  Johannes Calvijnschool, 1987

  Spacekoeken! Leuke tijd gehad met in de 1e klas de mensen uit Haren die het niet zo leuk vonden om op Magnolia te zitten.

  Spacekoeken! Leuke tijd gehad met in de 1e klas de mensen uit Haren die het niet zo leuk vonden om op Magnolia te zitten. 2e klas met mensen uit Hoogkerk, hartstikke leuk met Gerbrand Hut (gedicht van lerares Nederlands mevr. ? Gerbrand Hut gutte gutte gut) 3e klas met mensen uit Uithuizen e.o. Hugo Visscher en dergelijke. Mooie tijden..

  Geref. MAVO Joh. Kapteyn, 1995

  Eerste 2 jaar op Magnolia-locatie gezeten, en daarna naar de hoofdlocatie.

  Eerste 2 jaar op Magnolia-locatie gezeten, en daarna naar de hoofdlocatie. Leuke tijden beleeft met Jeannette Bos, Ellie de Vries e.a. Gave Limburg-excursie gedaan, ik heb hier nog een videoband van, gefilmd door meneer Renkema. Ook leuke excursie gehad naar Parijs in Havo 4.

  Gomarus College, 1995

  ?