Lianne van Vondel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lianne van Vondel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lianne van Vondel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Prachtig op de pabo in Emmen.

  Prachtig op de pabo in Emmen. Yvonne voor handvaardigheid, Ans Bakker, Pineke, Henk Bijma, daarmee zijn we nog twee keer naar Hongarije geweest, dat was erg leuk. We hadden voor taal zo'n dik boek, TABA, vreselijk om daar uit te leren. Venema voor tekenen. Leuke tijd gehad, en ook veel van geleerd.

  2005, Lianne van Vondel

  Ik vond dit een geweldig jaar, je kon hier je certificaten halen voor je Havo diploma.

  Ik vond dit een geweldig jaar, je kon hier je certificaten halen voor je Havo diploma. Het was niet moeilijk, Lies Wientje en die economieleraar, dat was een goeie. Ik trok veel met Bernadet Mulder op, met Monique en Marieke geloof ik, maar dat weet ik niet zeker. ik weet nog wel dat we met vier meiden naar Spanje zijn geweest. Salou.

  2005, Lianne van Vondel

  Geschiedenis van Dijkstra en Biologie van Stel.

  Geschiedenis van Dijkstra en Biologie van Stel. Godsdienst van Hoekstra en Frans van van der Poel, met dat rare handje. We hadden bij hem altijd de neiging om een paraplu op te steken, want hij sputterde zo. Trok veel met Laura Prins op en ook wel met Miranda uit Zwartemeer, met een tussenuur naar het dorp natuurlijk!!

  2005, Lianne van Vondel
  ?