Lianne Sprangers

Kent 17 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lianne Sprangers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lianne Sprangers heeft 11 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2e klas 2B.

  2e klas 2B. klasseleraar, dhr. Tap. Hofstede (frans) die in dit jaar onze leraar frans werd. . En Bargerman niet te vergeten. Die was streng en niet zo geliefd in onze klas. Leraar Jeronimus (duits) een leuke man. En dan de briefjes die stiekem werden doorgegeven, zo....dat de leraar er niets van merkte. Anders zwaaide er wat!! klasgenoten, Margo vd Berg, Wolter Smit, Rita Walstra?, Hennie Huibrechts uit Wolfheze, ...????? Klas 3 het zeilkamp in Langweer. De tekenles, (leraar???) waar ik zo'n gruwelijke hekel aan had, want ik kon helemaal niet tekenen. Geef mij maar muziekles, dat was het voor mij helemaal. Gebeurtenissen: Het tragische auto -ongeluk met dodelijke afloop (mevr. Lensink) dat een einde maakte aan de feestvreugde toen Hofstra trouwde. Heel indrukwekkend was dat toen En in 1966 het eind-examenjaar. Met de "afsluiting" boven in de aula vd school. Het nieuwe testament in Engels / Ned. dat wij als afscheid/herinnering kregen heb ik nog steeds in mijn bezit. Ook van deze school ben ik benieuwd naar nog meer namen van klasgenoten en over het reilen en zeilen uit een lang vervlogen tijd. Een reunie van deze school heb ik nooit meegemaakt, zo die er al is geweest.

  Chr. ULO School, 1962

  De 5e en 6e klas zijn mij het meest bijgebleven.

  De 5e en 6e klas zijn mij het meest bijgebleven. Leraren die ik me herinner: juffr. Bax, Meester Braam, Lok, Lourens en natuurlijk Hordijk. Deze laatste kwam als opvolger van meester-v- Andel. Hij kon prachtig piano/orgel spelen en spannende verhalen vertellen. Samen met Tineke Koning ging ik weleens bij hem thuis muziek maken. Een leuke herinnering. Klas 6, meester Lourens, die ieder jaar wel een keertje last kreeg van spit. Pijnlijk voor hem, maar voor ons was het vaker vrijaf. En dat vonden we helemaal niet erg. 's Winters ijsvrij en dan met de hele klas naar de ijsbaan op Hartenstein. En een lol dat we daar hadden!! Ik herinner me een meerdaagse schoolreis - uitwisseling met een school ergens in Noord Holland. Klasgenoten: Itie vd Lee, Woudi vd Kraats, Tineke Koning, Koos Bensink, Jenny Hooijer, Maja Jordaan, Margo vd Berg, Frieda Fiehof, Manja v Grootheest, Marijke Spijker, Els Lourens, Alie v.Soest, Tijs Bosveld, Rudi Gerritsen, Jan Kwint, Peter Kranen, Simon v. Leien, Johnny Leewis, Jan Bos,Hans ...??? Schoolvriendinnetjes: Marjon Poort, Tineke Koning, Woudi vd Kraats. Ook speelde ik wel thuis bij Manja v. Grootheest, Itie vd Lee, Marjon Poort en Margo vd Berg. In het geheim was ik een beetje verliefd op Tijs!!!! en Johnny...en..... In 1985 (na 23 jaar!!!) hebben we een reunie gehad van klas 5. Hordijk was toen ziek en kon er niet bij zijn. Ik heb van zowel de 5e +6e klas als ook van de reunie een groepsfoto. Ben benieuwd wat en hoe iedereen het na zoveel jaar maakt.

  Het Zaayerplein (later 'De ..., 1956

  ?