Lianda Snel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lianda Snel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lianda Snel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier slechts 1 jaar op ...

  Ik heb hier slechts 1 jaar op school gezeten, haalde hele goede cijfers en ben daarna na het Niels Stensen College gegaan. Van dit ene jaar herinner ik me meester Acton? van geschiedenis het beste, die man kon goed vertellen en een juffrouw voor frans, die halverwege het jaar overspannen de klas uit liep. Het leren kostte me weinig moeite en ik had dus tijd genoeg voor mijn hobby :Paardrijden

  2007, Lianda Snel

  Ik herinner me Juffrouw Cor, e...

  Ik herinner me Juffrouw Cor, een hele strenge juf.Ook herinner ik me meester Anton en meester Wim Boon (ik heb niet bij hem in de klas gezeten) en meester Terheggen. van de leerlingen ken ik nog Carla Pastoors, Erica Verwey, Jan Ossendrijver, Kees van Fulpen, Hannie van Montfoort, Lucie Zomer, Henry Sturkenboom, Marian Sturkenboom, Frans Zomer. De laatst twee jaar zat ik in een gecombineerde klas 5/6 en we kregen huiswerk mee. Dit maakte ik onderweg met Erica, zittend op een stoepje, thuis hoefde ik dan bijna niets meer te doen. Lezen deed ik graag en zat daarom altijd achterin de klas. Je had daar de boekenkasten en je kon dan vrij gemakkelijk extra leesboeken pakken. Ik heb best een leuke tijd gehad op de H. Familieschool.

  2007, Lianda Snel

  ik vond het een leuke, vrije s...

  ik vond het een leuke, vrije school. Ik kwam pas in de tweede op het atheneum, ik heb uiteindelijk havo-examen gedaan. (eerst gezakt, later opnieuw gedaan en geslaagd. ik kwam weer mensen tegen uit mijn vroegere woonplaats Jutphaas (nu Nieuwegein) bv Elly Vernooy, Anita de Groot. ik ging veel om met Greet Vernooy, Tineke Overbeek, Marion Magielse, Franca Bouwman, Gerard Voorn, Hetwich Hop, Ed van Remmen.Mijn favoriete leraren waren men. Mul (biologie) en men. Sjamaar (wiskunde). Deze laatste heeft mij overgehaald mijn examen opnieuw te doen en met succes.

  2007, Lianda Snel
  ?