Lian Coppens

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lian Coppens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lian Coppens heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Er mocht toen nog gewoon gerookt worden in de klas, door de leraren wel te verstaan.

  Er mocht toen nog gewoon gerookt worden in de klas, door de leraren wel te verstaan. Heb een leuke tijd gehad met Rosemarie Slegers, Hetty van Eldijk, Resie Sars etc. De beruchte scheiding (letterlijk een lijn door het gebouw) tussen jongens en meisjes, heb ik later dubbel en dwars overschreden toen mijn oudste dochter Birgit daar op school zat. (zie ook maria lyceum) [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Er mocht toen nog gewoon gerookt worden in de klas, door de leraren wel te verstaan. Heb een leuke tijd gehad met Rosemarie Slegers, Hetty van Eldijk en Resie Sars. De Beruchte scheiding (letterlijk een lijn door het gebouw) tussen de jongens en meisjes, heb ik later dubbel en dwars overschreden toen mijn oudste dochter Birgit daar op school zat. (Zie ook marialyceum)

  2003, Lian Coppens

  Schoolhoofd was Zuster Jozéf! Een echte non.

  Schoolhoofd was Zuster Jozéf! Een echte non. Mijn beste vriendin in de eerste paar klassen was José Kerste en later in de 5e en 6e klas: Margot Maas. Helaas heb ik beiden uit het oog verloren.

  2003, Lian Coppens
  ?