Lia Roozing

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lia Roozing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Lia Roozing heeft 15 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik denk met plezier terug aan de jaren dat ik op de Huishoudschool heb gezeten.

  Ik denk met plezier terug aan de jaren dat ik op de Huishoudschool heb gezeten. Het was altijd dikke pret met onze mentor mevr. van Walen. Mijn vriendin was Jacqueline Mantje en samen hadden wij de grootste lol. Koken was ook vaak erg gezellig en als we het niet lekker vonden deden we het in en zakje in ons kookschort en dan in je tas. Het gebeurde dan wel eens dat het zakje lekte en dat gaf altijd een bende. Met klas 3 naar America, wij hadden een gezellige groep. Monique Rezelman, Roelie Vermaning, Frieda Oele, Tina Kooij, Jacqueline Mantje en Ikzelf, als ik de foto's zie moet ik altijd erg lachen. Kortom ik heb er leuke herinneringen aan overgehouden, jammer dat ik nooit meer iemand spreek van die tijd.

  2009, Lia Roozing

  Ik heb geen vervelende ervaringen van de lagere school.

  Ik heb geen vervelende ervaringen van de lagere school.Ik was niet de populairste maar kon het eigenlijk met een heleboel klasgenoten goed vinden

  2007, Lia Roozing
  ?