Ontdek PLUS

lia hartong

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lia hartong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lia hartong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij hier eigenlijk niet zoveel van herinneren.

  Ik kan mij hier eigenlijk niet zoveel van herinneren. Wel vriendinnen zoals Marian Nieuwland, Yvonne Mulder.De uitstapjes naar het biologisch centrum in Angerenstein En de laatste klas dat ik op mijn verjaardag op kamp ben geweest in Epe. Ik toen nog van mijn klasgenoten een paars bureaulampje heb gekregen. Leraren zoals Dhr Roskam. de Vos. Juf Radstake. Silvia ten klooster, bleek jaren later de vriendin te zijn van mij buurvrouw. Dorien van Doesburg woonde nog g een 50 mtr bij mij vandaan in velp. En robbie spaan , zijn kinderen zaten bij mijn zoon op dezelfde school.

  Creutzbergschool, 1966

  Fijne vriendinnen,Silvia,Monique,Margot.

  Fijne vriendinnen,Silvia,Monique,Margot. De leraren die me zijn bijgebleven Dhr Jacobs(streng maar rechtvaardig) Aardrijkskunde leraar (naam weet ik niet meer) met zijn vleesetende plantjes (leefde nooit lang).En dan natuurlijk de schoolfeesten in de Jacobiberg. Ik heb het daar altijd naar mijn zin gehad. Gymleraar vd Pasch die nooit geloofde dat ik last van mijn knieen had. Ik zou best nog wel met oude klasgenoten contact willen hebben.

  Dr.H.W.Tilanus MULO, 1972