lia hardeveld

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lia hardeveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lia hardeveld heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  bunnysmum bij de wel bekende gee meel Ik vind het geweldig om al die verhalen terug te lezen, regelmatig krijg ik een oh ja gevoel.

  bunnysmum bij de wel bekende gee meel Ik vind het geweldig om al die verhalen terug te lezen, regelmatig krijg ik een oh ja gevoel. Het was inderdaad een oerdegelijke ouderwetse school, qua les maar ook qua gebouw, altijd koud. Het enige voordeel van deze school was de vrije vrijdagmiddag, na half 2 werd er geen les meer gegeven, Dat je er de rest van de week tot 4 uur hoorde te zitten was bijzaak. Door regelmatig te spijbelen en deze tijd door te brengen in het jongerencentrum in de Langestraat werd dit weer wat gecompenseerd. Even snel je brood opeten in een koud onverwarmd gangetje met automatensoep, dus geen super de luxe kantine, en je mocht hier alleen maar zijn als het buiten echt te slecht weer was. toiletten waar het vroor. de concierge die je buiten liet staan als je te laat kwam. wiskunde leraar met peuk in het hoekje van zijn mond. biologie in het lokaal met de trappen, net als de tekenles. tekenleraar (Schut???) die graag in truitjes gluurde, hij werd dan ook regelmatig opgesloten in het magazijn. . stoelen op scherp zetten op de podia van de leerkrachten. De Boer met geweldige geschiedenis verhalen. 1x per jaar de rotte eieren dag van de scheikunde leraard. Gym les in de Wilhelmina school of zomers op de hei. de laatste gymles voor de vakantie was altijd een soort conditetest waar je dan een reep chocolade mee kon verdienen (erg logisch) Schoolconcerten in "de Vaart" werden altijd met erg veel enthousiasme bijgewoond (maar niet heus dus) Volgens mij regende het altijd als je daar naar toe moest fietsen. Het snoepgoed halen op de Gijsbrecht, waar je uiteindelijk maar met een paar mensen tegelijk naar binnen mocht. Handwerklessen waar je ook alleen maar weer onzin dingen moest maken, wat de jongens in die tijd deden weet ik eigenlijk niet. maar vooral het helemaal gek maken van de muziek leraar die zat dan ook regelmatig overspannen thuis (niet alleen door onze school) achteraf heb ik daar spijt van maar deed toen ook graag mee want die beste man kon totaal geen orde houden. Jaarlijkse fietsenrally met gehuurde tandems. werkweek op terschelling waar me met de trein naar toe zijn gegaan. zat vaak achter Vincent en Eduard, we hielden dan vaak aanstekers onder hun kont en na hun gil konden zij dan vertrekken naar van Egmond en wij (Marijke??) wisten natuurlijk van niets. heb altijd gedacht dat ik die periode een drama heb gevonden. maar achteraf heb ik toch wel heel veel plezier gehad, nu al de namen weer langzaam boven komen drijven

  Julianaschool, 1975

  bunnysmum bij de wel bekende gee meel zat in de eerste lichting van de a.

  bunnysmum bij de wel bekende gee meel zat in de eerste lichting van de a.m. meisjes waren duidelijk een stuk minder dan de dames van secretaresse afdeling. voor mijn gevoel een 3 eenheid met ankie en jacqueline. onze groep trok ook altijd op met de jongens wat de leiding niet heel geweldig vond. kan me opzich weinig herrinneren van de opleiding maar heb wel een geweldig jaar gehad met veel lol en leuke avonden (playbackshow, bloedbank???)

  Dr. A.F. Philipschool, 1980

  afscheid juf Metz die op mijn tafeltje ging zitten om voor te lezen hoge ramen waar je niet doorheen kon kijken (als kleuter) zandbak achter/naast de school.

  afscheid juf Metz die op mijn tafeltje ging zitten om voor te lezen hoge ramen waar je niet doorheen kon kijken (als kleuter) zandbak achter/naast de school. ik heb hier tot en met de 1e klas gezeten daarna naar een andere school.

  Rehobothschool, 1966

  ?