Lex van Gelder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lex van Gelder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Lex van Gelder heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Eerst de Ketelaar MAVO en nadat deze gesloten werd naar het Spijkerboorpad.

  Eerst de Ketelaar MAVO en nadat deze gesloten werd naar het Spijkerboorpad. Veel gelachen en ik zie de nodige bekende namen o.a. die van Wout van Loenen, Frank Overmars en Ruud v.d.Putten. Andere namen die ik me verder uit die tijd kan herinneren zijn Fred Misset, Eric Bos, Albert Gieze, Peter v. Dokkum en Jan van Oldemark. Ik zag ook de naam van Rinie Hartman (Roosloot). Zij heeft voor zover ik me kan herinneren ook op de Ketelaar MAVO gezeten en staat op de klassenfoto. Ik heb ook nog een jaar HAVO aan de Oosterhoutlaan gevolgd. De enige naam uit die tijd die mij op dit moment bekend voor komt op deze site is die van Joke Wijnveen (Antonisse ).

  2003, Lex van Gelder

  In de eerste klas kregen we les van mevrow Emaus ( erg lief ).

  In de eerste klas kregen we les van mevrow Emaus ( erg lief ). Het jaar daarna juffouw Wildschut. Wat een ramp. Ze kon je aan je oor naar de hoek van de klas sleuren waar je voor straf moest blijven staan. Verder mevr Schut,Dhr Fransen,Dhr Ostendorp,Dhr Westerkamp en Dhr Mulder.

  2003, Lex van Gelder
  ?