Lex Uijthof

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lex Uijthof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lex Uijthof heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  techneut, steunpunt, oude "No fear" flipperkast, feesten in b-kantine voordat het de rabobank zaal werd, Dispuut "de Lelûkkuh manne", Intro elk jaar weer.

  techneut, steunpunt, oude "No fear" flipperkast, feesten in b-kantine voordat het de rabobank zaal werd, Dispuut "de Lelûkkuh manne", Intro elk jaar weer. valt het op dat studeren er niet tussen zit?? en toch een papiertje, hehehe. tja toen kon het nog.

  2003, Lex Uijthof

  Dit was mijn kopklas jaar vor besturings techniek.

  Dit was mijn kopklas jaar vor besturings techniek. We hadden een leuk groepje gasten in de klas waarmee we wel eens naar duitsland gingen for the fun. Ja, erg leuk jaar geweest.

  2003, Lex Uijthof

  Het water gevecht tussen klas genoot stevan van oyen en de heer kooi, was een topper.

  Het water gevecht tussen klas genoot stevan van oyen en de heer kooi, was een topper. Wel een strenge bedoeling tussen de middag. je mocht niet eens praten met de mensen van een andere tafel. De heer Dekker van vak-tekenen en wat andere elektro theorie vakken blijft me het best bij. Geweldige vent, erg mee en om gelachen

  2003, Lex Uijthof
  ?