Lex Parrée

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lex Parrée en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lex Parrée heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schei-en Natuurkunde van Mante, Engels van Liffman, Frans van Bartstra, Gymnastiek van Cor Menno Rijst, Andre op de Weegh, Sylvia Dumpel, zomaar wat namen, wie vult er aan! Hoe heetten die Nederlandse leraar met suikerzieke, die basketballende leraar gesc

  Schei-en Natuurkunde van Mante, Engels van Liffman, Frans van Bartstra, Gymnastiek van Cor Menno Rijst, Andre op de Weegh, Sylvia Dumpel, zomaar wat namen, wie vult er aan! Hoe heetten die Nederlandse leraar met suikerzieke, die basketballende leraar geschiedenis en de Wiskunde leraar met z'n sjaal nou ook alweer??

  Mavo 't Veer, 1977

  Wat een feest was het op deze school.

  Wat een feest was het op deze school. Konden we het nog maar 's overdoen! Introductieweken, Wijnreizen, wintersport, sportweekenden, partijtjes lopen, schoolfeesten, Cafe de Edison, Schoolcafe de Chaos, Woutertje Pieterse, Mr Cocos. En alles kon, tussen de lessen door kaarten in de kroeg op de hoek of in de Edison, Voor de praktijk les nog even snel een broodje bal en een biertje (of twee). Teveel om op te noemen.

  M.H.S. de Kogge, 1984

  Schoolfeesten, werkweken naar Chaam en Bladel.

  Schoolfeesten, werkweken naar Chaam en Bladel. Toepen en zwikken in de pausez om roze koeken en andere zaken. Was ontzetten verliefd op Annemiek van Dijk uit de Rijp. Veel ruzie gehad met mijn duitse lerares Ada van Hoeken, die me een keer uit het lokaal heeft gesmeten. Verder heel leuk contact gehad met Cor v/d Kolk!

  Scholengemeenschap Bertrand..., 1981

  ?