Lex Klein

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lex Klein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lex Klein heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De naam 't Fonnemint zegt me niets maar ik ik neem aan dat dat de nieuwe naam is van de openbare school die lag aan de Noorderweg.

  De naam 't Fonnemint zegt me niets maar ik ik neem aan dat dat de nieuwe naam is van de openbare school die lag aan de Noorderweg. Meester Spijkstra in 4e en de 5e, meester Holtrop (5 x de tafels!) in de 6e. Wie ik me herinner? Dirk Wiersma, Gerrit Kuiken, Hein Knol, Rudi Reitsma, Ietie Swart, Iemkje Keizer, Geeske Feenstra. Mooie tijd. Knikkeren in het fietsenhok en tik 'n tik over op het schoolplein.

  't Fonnemint, 1964

  Mevrouw Hoevenagel, Juffrouw Jorna, de meesters Ritsma, Spijkstra, Janssen, Dijkstra.

  Mevrouw Hoevenagel, Juffrouw Jorna, de meesters Ritsma, Spijkstra, Janssen, Dijkstra. Ik heb deze school niet afgemaakt; ik ben abrupt vertrokken in de derde klas in mei 1970. Henk Postma, Johanna Rienks, Lineke Hoogenberg, Renske Laanstra.

  Openbare Mavo, 1967

  Mijn eerste lagere school, tot het begin van de 4e klas heb ik hier op gezeten.

  Mijn eerste lagere school, tot het begin van de 4e klas heb ik hier op gezeten. Ik herinner me geen namen meer van leerkrachten, wel van een paar klasgenoten: Paul Vos, Frans Verhagen. Peter van Asselt? En van de meisjes Annelieke Dee, die ik wel erg leuk vond. Ik woonde op de Dodeweg in Leusden in het bos. Goede plek voor verjaarspartijtjes.

  Lisidunaschool, 1961

  ?