Leticia Teunissen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leticia Teunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leticia Teunissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het langlaufen, daar schep ik nu nog wel eens over op dat ik dat op school heb gehad.

  Het langlaufen, daar schep ik nu nog wel eens over op dat ik dat op school heb gehad. Dat is het voordeel van op een speciale school zitten he. Het zeilkamp, waar het heel flink waaide en stoere jongens in eens wit werden en minder stoere jongens ineens heel stoer. Kamperen in Epe, bij de meester in de tuin, geloof ik of verzin ik dat er nu bij tja 't is lang geleden... Dat ik ineens een 10 voor dictee kon halen! De fietstochtjes naar Rolde, onderweg op bevroren riviertjes staan, wat een tocht en dat deden mijn klasgenootjes elke dag 2x terwijl ik ongeveer 3 min. van de school woonde. Zo een beetje een samenraapsel van mijn herinneringen

  Prof Dr L van Gelderschool, 1983

  Veel goede herinneringen,leuke school en leraren gehad.

  Veel goede herinneringen,leuke school en leraren gehad. Het schoolvoetbaltoernooi vond ik erg leuk, voelde me heel belangrijk in zo'n team. De zanglessen van mr Bijlsma, ken de liedjes nog een beetje. Juf Strijker die altijd in was voor wat anders, dus ook voor een buiten les in de zomer en wij allemaal onze tafeltje naar buiten mochten verplaatsen. De bielzen gevechtjes in de pauze, je kracht meten en kijken wie het eerst zijn evenwicht verloor. Dat het buiten een beetje donker werd, het ging sneeuwen en jij lekker binnen in de behaaglijke warmte en gezelligheid. Zoveel leuke dingen...leuk ook om aan terug te denken.

  De Lichtbaak, 1977

  Veel lol gehad en toffe klasgenootjes.

  Veel lol gehad en toffe klasgenootjes. Zoveel goede herinneringen, hoe we altijd probeerden de lessen een beetje gezellig te maken door te veel met elkaar te kletsen, tot ergenis van de leraren. Veel lol gehad en gemaakt. Het zoeken van de goede lokalen en een goed plekje naast je vrienden, de pauzes, de leuke en minder leuke leraren, de gekkigheden die we uithaalden enz. Zoals ik al zei een leuke tijd en als ik er nu aan terug denk schiet me weer veel grappigs te binnen.

  Christelijke scholengemeens..., 1984

  ?