leslie bos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van leslie bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 22

  leslie bos heeft 22 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ben op deze school gekomen nad...

  Ben op deze school gekomen nadat ik van rijsenhout verhuisd was naar de bijlmer. kwam in het dere leerjaar op deze school. ik kan de directeur nog herinneren met zijn veel te strakke jeans.(is ooit nog eens een werkstuk over gemaakt van papier dacht ik, was in de midden ruimte) werd altijd vreselijk om gelachen (echt meiden he) Onze ,ik geloof, reken leraar met zijn geimporteerde sport auto. waar menig meisje haar hart harder van ging kloppen, vooral twee dames uit mijn klas , bianca en ?? haar vriendin.Het demonstreren met verf gooien voor het ontslaan van leerkrachten, en dat waren natuurlijk de leukste die weg moesten. de rondvaart trip in amsterdam waar mijn boeken in de gracht terecht kwamen omdat we zo liepen te klooien. de dependance naast de school waar ik nog met een klas genoot heb gevochten en mijn hand door het ruit ging (waar ik nu nog het litteken goed van kan zien)

  2007, leslie bos

  De Fotograaf voor de school D...

  De Fotograaf voor de school Deze foto`s heb ik nog steeds Het shoolplein naast de school,het buitenspelen met z`n allen Het sigaren winkeltje van meneer van dam op de hoek Meester woods, die kwam bij ons voor de klas nadat er een leerkracht overspannen van school was gegaan,(leerkracht met een baard?)onze leerkracht dus. Dat is me bij gebleven ,waren we zo erg, volgens mij niet. Caroline teters was mijn beste vriendin ,ze verhuisde helaas naar enkhuizen en ben ik helaas uit het oog verloren, erg jammer . Namen die bij mij zo opkomen uit die tijd zijn, linda de nijs,mieke,regje, simone, gijs minje ? ,igor niemandtsverdriet,robbie klinkenberg,Dochter van fietsenwinkel eigenaar vos ria rita?? Het kan ook zijn dat ik namen nu door elkaar haal met buurt vriendinnetjes hoor. EEn musical met een dansje waar we rode of donker roze t shirts aanhadden?? gek he die flarden van herinneringen. ben na de schinkel school verhuisd naar rijsenhout dus veel van deze tijd is direct op de achtergrond geraakt vanwege nieuwe ervaringen. Ik heb wel een leuke basisschool tijd gehad

  2003, leslie bos
  ?