lesley vanessen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lesley vanessen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  lesley vanessen heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet alleen dat ik het altijd heel leuk vond als we gingen buiten spelen.

  Weet alleen dat ik het altijd heel leuk vond als we gingen buiten spelen. Je kon dan lekker met auto's rijden en in de zandbak spelen.Weet geen namen meer van vriendjes en/of vriendinnetjes. Maar misschien als iemand zich meld die ook in deze twee jaar op school heeft gezeten komt er wat terug.

  de Lijsterbes, 1963

  Heb een leuke tijd gehad op deze school.

  Heb een leuke tijd gehad op deze school.Maar net als meerdere leerlingen heb ik ook "slechte herinneringen"aan bv. Slingerlandt en ook aan een Duitse leraar (naam is me gelukkig ontschoten), hij vond het niet nodig dat meisjes leerde, die gingen toch trouwen en in de keuken staan.Maar de gezusters Loman(weet niet of dit juist is geschreven) waren heel leuk. We hebben ook hele leuke campeer reis gemaakt naar Frankrijk(dat was het toch?)Namen die ik me kan herinneren zijn Monique Happe, Teun Zwaan, Betty van Gellekom.Ik ga zodra het weer wat koeler is oude foto's opzoeken en dan kom ik op nog wel wat namen. Ik hoop dat er nog veel meer oud leerlingen reageren.

  Gemeentelijke school voor Havo, 1971

  ik vond het een hele leuke tijd op de bennebroekschool.

  ik vond het een hele leuke tijd op de bennebroekschool. Best wel leuke leerkrachten en hele leuke leerlingen.De schoolreisjes waren erg leuk en ook de afscheidsmusical. Ik herinner me Frank Swart ok nog wel maar niet dat we na zo'n korte tijd al geen verkering meer hadden. Ook Dickie ?, Sander Blom, Karin Notmeijer (haar moeder was een juf) Anita van Genderen ,Joke de Boer.Het lijkt me leuk als er wat meer op de site verschijnen

  bennebroekschool, 1965

  ?