Bekijk het volledige profiel van Leonza Heijnen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Leonza Heijnen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Hallo beste klasgenoten, Ik...

Hallo beste klasgenoten, Ik heb op deze school gezeten bij de zusters maar ik weet geen namen meer van de zusters. Ik ben Leonza de Bakker nu Heijnen al 36 jaar getrouwd, heb daar samen met mijn zusters Riet Gerarda en marleen de bakker op gezeten. Ik zoek nu naar klasgenoten van toen die tijd, een leuke tijd. Er zijn nog maar enkele namen die bij mij bekent zijn. Dat zijn Irene de Letter, Betsie van Swaal, Annie Wagenmakers, Julia Martens, Marleen de Rijke, wie kan of wil mij aan deze namen helpen zoeken en of medewerking hier aan geven. Ik zou het leuk vinden om daar mee in contact te komen. Met een vriendelijke groet van: Leonza Heijnen de Bakker, ik woon ook al bijna 36 jaar in Wouw. Maar ik ben geboren te Graauw en Langendam in zld. E.mail: l.heijnen@home.nl

2007, Leonza Heijnen

Op deze school en het kinderte...

Op deze school en het kindertehuis Huize Loreto heb ik de mooiste herenigingen aan mijn jeugd gehad, waar ik nog vaak aan terug denkt. Wij hadden daar altijd veel plezier en lol, maar ook straf de nonnetje waren streng maar ook lief voor ons. Daarom ben ik op zoek naar de oud leeringen o.a. Irene Frierabent geb in 1942 zij zat op afd D en ik op afd E of F waar ik hen ook zoek maar ook de zusters o.a. zr Josefha Gerarda, zr Willebrorda. Wie helpt mij mee zoeken ???. Ik ben Leonza Heijnen toen de Bakker nu woondend in Wouw [West-Brabant[. Ik ben nog steeds gehuwd vanaf 1971 met Henk Heijnen en heb een dochter Corina geb: in 1976. Met een vriendelijke groet van: Leonza heijnen de Bakker.

2003, Leonza Heijnen

Dit is mijn zus die op deze sc...

Dit is mijn zus die op deze school zat, ik ben voor haar op zoek naar de namen van deze klasse foto maakt in december 1952 of januari 1953. Wie wil mij voor haar helpen te zoeken naar de namen.

2003, Leonza Heijnen
?