Leonie Hendrix

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leonie Hendrix en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leonie Hendrix heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een gezellige tijd.

  Was een gezellige tijd. van de Berg voor Scheikunde, Jopie Odekerken voor Economie, Tax voor Nederlands, Nieuwenhuizen voor Handel, Puts voor Engels en Legè voor Biologie. Dat was het qua vakken zo'n beetje. Verder hadden we een gezellige klas, waarvan je er diverse uit het oog verloren bent. Sinds een paar jaar lopen we weer af en toe door het gebouw, tijdens ouderavonden. Dan merk je toch dat er het een en ander veranderd is. Een enkele leraar van toen, zoals Jopie Odekerken is nog "steeds" werkzaam bij st Ursula. Enkele klasgenoten uit die tijd koos Baats, Ben Luis, John Schaeken, Els Naus, Mia Luyten,Eric Theelen, Peter Moonen met gele Puch,Marion Rutjens, Ellie Naus, Derix, Twan...

  St Ursula, 1977

  In 1972 was dit nog geen gemengde school.

  In 1972 was dit nog geen gemengde school. Leerkrachten die veel indruk op mij gemaakt hebben in positieve danwel negatieve zin waren wiskundeleraar Tummers,de aardrijkskunde leraar Mw. van Lier,Gymleraar Wilms Verder hebben wij een jaar of twee gelden een reunie gehad die georganiseerd was door Netty Klompen, Annelies Leeen en Toos Verstappen bij Ria Joosten. Ze hadden het goed verzorgd het was erg gezellig helaas is zo'n avond te vlot om.

  Kreppel pensinaat St Elisabeth, 1972

  Havo top gevolgd op deze school samen met mijn vriendin Marcia Mertens.

  Havo top gevolgd op deze school samen met mijn vriendin Marcia Mertens. Op 4 havo was Frans van Moorsel onze klassedocent. Daar er gewerkt werd met blokuren di de 1e twee uur en 's woensdag 4e en5e uur les van hem. Ik heb in de klas gezeten met Will Roeven uit Maasbree(jimmy genoemd)Henk Wassenberg,Jan Stigter(onlangs tegen gekomen op een puppy cursus)Annemarie Cox, Leanne vervoort, Karel Slabbers, Jac Geenen, Marcel van Dam,Marie Jose Kierkels uit weert,Riahaar achternaam weet ik niet meer, Heleen Moors, Jos Jennissen, Dominique van den Borgh dit zijn zo de namen die mij te binnen schieten. Ik weet dat wij een heel gezellige klas hadden met veel doubluurs en er in de kantine altijd gekaart werd. In deze klas heb ik tot 1 mei gezeten en heb toen een operatie ondergaan en heb de Havo verder afgemaakt op het Ursula in Horn. Na mijn vakantiebaantje heb ik gewerkt bij Steffani en Philips te roermond voor 1,5 jaar en heb daarna 10 gewerkt bij ISD Leudal,12 jaar in Ambt Montfort en sinds 5 jaar bij de gemeente Maasbracht welke na de fusie in 2007 gemeente Maasgouw geworden is. Ben getrouwd en heb 1 dochter van 15 jaar die scholier op het Ursula in Horn is.

  Pedagogische Academie Dr va..., 1976

  ?