leonie Borgemeester

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van leonie Borgemeester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  leonie Borgemeester heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb twee jaar volbracht op deze school.

  ik heb twee jaar volbracht op deze school. Kwam er toen achter dat het beroep fysiotherapie helemaal niet bij me pastte. wel erg leuke tijd gehad. Met marin, ingeborg, jasmijn, sander, charissa en nog vele andere had ik het erg gezellig. Sommige spreek ik nog steeds.

  Hogeschool van Amsterdam in..., 1998

  vanaf groep 6 zat ik met nog 7 klasgenootjes in groep zeven.

  vanaf groep 6 zat ik met nog 7 klasgenootjes in groep zeven. Ik vond dat erg jammer, omdat de "oudere" kinderen minder leuk waren dan mijn eigen klasgenoten. In groep 8 kwam de originele klas weer bijelkaar. Dat was tenminste weer gezellig! Wel jammer dat de aula precies rond onze musical was afgebrand. Zo konden de andere klassen onze musical niet zien, waardoor het jaar erop dezelfde musical gedaan werd. dat voelde voor mij alsof wij een "vergeten" klas waren. verder was het wel een leuke tijd op school!

  Openbare Basisschool De Wen..., 1987

  ik vond het buitenspelen het leukste om te doen.

  ik vond het buitenspelen het leukste om te doen. vooral de drukke spelletjes. Bij het hans en grietje nadoen viel ik met mijn hoofd op de zandbak. Op de klassenfoto is dat goed te zien aan de twee "blauwe ogen".

  't Kwetternest (Kleuterschool), 1984

  ?