Leon vanIJzendoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leon vanIJzendoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Leon vanIJzendoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Beste school ooit, die sportdagen waren legendarisch, en wie herinnert zich Roemersma en Verstaden niet meer en mijn twee handen op 1 buik vriend Axel Steen.

  Beste school ooit, die sportdagen waren legendarisch, en wie herinnert zich Roemersma en Verstaden niet meer en mijn twee handen op 1 buik vriend Axel Steen.

  Middelbare School voor Sche..., 1984

  ik zat te denken welke herinneringen ik aan deze school had, maar dat kwam niet zo direct.

  ik zat te denken welke herinneringen ik aan deze school had, maar dat kwam niet zo direct. totdat ik wat stukjes van andere oudleerlingen las, en toen ging me weer een licht branden. tuurlijk, de problemen die ik altijd met Stoekie had( eigenlijk nooit een les engels gevolg) en het knuppeltje van Bemelmans en de lessen aarderijkskunde van Lommel, en dan die vreselijke lessen duits van Storken, ik kan Erlkönig van Goethe nog steeds citeren.(behoorlijk trauma eigenlijk)

  MAVO Mr Nic Beckers, 1978

  één van de mooiste scholen waar ik gezeten heb, tijdens de les het raam uitklimmen en op het gras gaan liggen.

  één van de mooiste scholen waar ik gezeten heb, tijdens de les het raam uitklimmen en op het gras gaan liggen. voor de rest is het één groot feest geweest, zeker met mijn vriendin Silvia (Sip) Reitsma. Die ik wel weer eens zou willen ontmoeten.

  HAVO-top, 1981

  ?