Leon van den Eijkel

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leon van den Eijkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 121

  Leon van den Eijkel heeft 121 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Overgang meegemaakt van Hoefkade naar de Gheynstraat.

  Overgang meegemaakt van Hoefkade naar de Gheynstraat. George Lampe, directeur, Noel Kroes, Ton Hogendoorn, Gerard Lutz. Prachtig geinspireerde Lezing van Constant Nieuwenhuys "New Babylon" als jaarafsluiting.

  2009, Leon van den Eijkel

  leraren die ik mij herinner waren, deKoning,Geert Beks met zijn oude citroën die er van binnen uitzag als het atelier van Francis Bacon, Dirk van Gelder, Willem Minderman (bloemstilleven), Beuning (anatomie zeer bijzonder) en Co Westerik altijd met goed a

  leraren die ik mij herinner waren, deKoning,Geert Beks met zijn oude citroën die er van binnen uitzag als het atelier van Francis Bacon, Dirk van Gelder, Willem Minderman (bloemstilleven), Beuning (anatomie zeer bijzonder) en Co Westerik altijd met goed advies en commentaar op je werk, directeur Beljon. Buiten tekenen o.a. op het station Hollands Spoor.

  2005, Leon van den Eijkel

  De Nonnen, Bij luchtalarm naar de schuilkelder, voor het naar binnengaan kreeg je een vitaminepilletje.

  De Nonnen, Bij luchtalarm naar de schuilkelder, voor het naar binnengaan kreeg je een vitaminepilletje. Bevrijdingsfeest!

  2004, Leon van den Eijkel
  ?