Bekijk het volledige profiel van Leo Zeelenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Leo Zeelenberg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Verschrikkelijke tijd gehad. Z...

Verschrikkelijke tijd gehad. Zo ontzettend streng en christelijk dat ik het gevoel had in een concentratiekamp te zitten. De enige leuke herinnering was het vuurwerk dat op het dak van de wc's gegooid werd toen we niet meer van het schoolplein mochten omdat er vuurwerk gegooid was. Jongens mochten op school niet roken meisjes helemaal niet. En dan was het een sport om dat toch te doen en met je peuk in je jaszak te blijven staan als er een leerkracht aankwam.

2003, Leo Zeelenberg

Kleine klassen, leuke kinderen...

Kleine klassen, leuke kinderen, goede tijd, wel erg serieus allemaal waar ik ook aan meedeed. Ik heb 2 keer klas 1 en 2 gedaan. Helaas liep ik helemaal vast in de ideologie waardoor ik er niet meer kon functioneren.

2003, Leo Zeelenberg

Eén jaar lesgegeven op deze sc...

Eén jaar lesgegeven op deze school in klas 7. Het was voor mij een rampjaar want het was een heel moeilijke klas en ik een onervaren leerkracht. Een paar echte raddraaiers maakte het moeilijk. Ik heb het overleefd maar ook maar net. Ook wel een aantal goede herinneringen aan overgehouden.

2003, Leo Zeelenberg
?