Leo Vonk

Kent 1 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Vonk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Leo Vonk heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik kwam op deze school via het arbeidsbureau omdat ik geen werk meer had ivm reorganisatie.

  Ik kwam op deze school via het arbeidsbureau omdat ik geen werk meer had ivm reorganisatie. Na ongeveer 4 maanden had ik weer werk en ben van deze school afgegaan

  2005, Leo Vonk

  Ik zat met Tjerk de Vries uit Raard tussen allemaal meiden in de klas.

  Ik zat met Tjerk de Vries uit Raard tussen allemaal meiden in de klas. Erg gezellige tijd gehad. Ik herinner mij ook nog wel namen Bianca Schay uit Hardegarijp bijvoorbeeld. Door mijn werk als chauffeur heb haar broer ook leren kennen, blijkt een klant van ons te zijn. Bianca was altijd bij Gretha van der Meer uit uit Hardegarijp.

  2005, Leo Vonk

  Ik kwam pas in de derde klas op de LEAO (eerst naar de MAVO gegaan).

  Ik kwam pas in de derde klas op de LEAO (eerst naar de MAVO gegaan). Ik kan me nog goed de klasse-avonden herinneren. Ik had met Douwe Veenstra en Otto Minnema een drive-inn show. We draaiden dan muziek. We heten V.M.V. wat stond voor Veenstra, Minnema en Vonk. Leraar Douwe Piet Boersma bouwde met ons altijd dit op. Kom nog regelmatig voor mijn hobby bij Douwe Piet Boersma in de winkel in Dokkum.

  2005, Leo Vonk
  ?