Bekijk het volledige profiel van Leo van Beek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Leo van Beek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Muziekles en maatschappijleer ...

Muziekles en maatschappijleer waren de "favorieten" ... niet dus. Roken in het fietsenhok, naar huis fietsen (wat voor weer het ook was) over het polderweggetje met aan 2 kanten een sloot! De schoolkrant die Huib Tieman en ikzelf hebben uitgegeven. De gymles met Hr.Wevers waren populair (lekker basketballen). Het strafwerk (overschrijven van het shool regelement b.v.) was Huib en ik dan uit de prullebakken haalde en het verkochten hahaha.

2008, Leo van Beek

Fijne school en (de meeste alt...

Fijne school en (de meeste althans) goede leraren. Mijn naarste herinnering is toch wel de schooltandarts! Er zijn echter meer leuke herinneringen zoals: Werkweek,Schoolreisjes,sportdagen en afscheidsavond. Mijn favoriete leraar was toch wel Mijnheer (jawel je moest toen nog de leraar met Meester aanspreken) Vermaat. Schoolliefde niet echt, volgens mij was ik daar nog niet aan toe (dat kwam pas later, en alles ingehaald :-) De klasgenoten waar ik het meest mee omging: Huib Tieman, Ruud Mooldijk, Henry van Est (die kon heel goed tekenen), Rob Bouman enz.

2008, Leo van Beek
?