Leo van der Drift

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo van der Drift en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo van der Drift heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke tijd gehad.

  Erg leuke tijd gehad. Zo leuk dat ik er 2 semester langer over gedaan heb dan de bedoeling was. Maar met een lokatie bijna in het centrum en bijna anderhalf uur middagpauze, dan blijf je nogal al eens hangen op een terrasje . Dus de nodige lesuren gemist. En dan HTS-sociëteit ook gezellig. Voor ons eindfeest hebben deze nog verbouwd tot strand,compleet met 8 kuub zand , zwembad en de muziek via draagbaare radio's. Ik hoefde gelukkig niet meer met de brommer naar school. In het eerste jaar kon ik meerijden met Mario Prak (in z'n rookgordijnen leggende Vauxhall Viva) samen met Hans Leemans en Rinie ? en later in mij eigen auto.

  Hogere Technische School (HTS), 1978

  Drie jaar lang op de brommer van Oss naar Den Bosch samen met Harry Legrande.

  Drie jaar lang op de brommer van Oss naar Den Bosch samen met Harry Legrande. Van wiskunde leraar van Eck? is me bijgebleven dat die in zijn vrij tijd "colombofiel" was, zoals hij dat noemde, oftewel hij hield duiven.

  MTS, 1975

  Ik kwam als "westerling" op deze school in de 2e klas en had in het begin wel wat moeite om iedereen te verstaan, vooral die klasgenoten die uit Geffen kwamen.

  Ik kwam als "westerling" op deze school in de 2e klas en had in het begin wel wat moeite om iedereen te verstaan, vooral die klasgenoten die uit Geffen kwamen. De namen die Ko Leijdekkers noemt herinner ik me ook nog wel.

  Mavo De Pelgrim, 1973

  ?