Leo Berg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Namen die ik me nog herinder zijn Kik, Peter Tuinman, Frans de Ridder, Theo? Na de schildersopleiding ben ik de verkoop ingegaan.

  Namen die ik me nog herinder zijn Kik, Peter Tuinman, Frans de Ridder, Theo? Na de schildersopleiding ben ik de verkoop ingegaan. Vervolgens moest ik militaire dienst in. Omdat ik op dat moment in de Horeca werkte werd ik kok. Na mijn diensttijd ben ik de contract catering ingegaan. Daar werk ik nog steeds. Ik ben erg benieuwd hoe het met mijn klasgenoten is. Wie weet hoor ik wat van jullie.

  2e Technische School, 1968

  Leuke school.

  Leuke school. Leraren als mr. van Dongen en Langerak (was niet echt mijn vriend) kan ik me nog herinneren. Ook juf. Schoenmaker in de 2 en 3e klas. Klasgenoten weet ik nog Klaas en Leen de Roode, Corrie (woonde boven de patatzaak) Connie Kaagman. Ik ben erg nieuwsgierig hoe het met mijn klasgenoten gaat. Wie weet hoor ik nog wat. Johan van Doesburg graag nogmaals een mailtje ik ben je adres kwijt.

  De Evenaar (voorheen Cornel..., 1960

  ?