Leo Telle

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Telle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Leo Telle heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerst 3 jaar MBO AP/PB. Daarna...

  Eerst 3 jaar MBO AP/PB. Daarna nog 2 jaar de HBO AP/PB. 's avonds eten met Hank Kuit en Eelce in de mensa van de univeriteit. Speciale herinnering aan Ingrid Wesseling ( van de KRO ).

  2004, Leo Telle

  Ik herinner mij nog een paar d...

  Ik herinner mij nog een paar dingen van deze school. Het schoolvoetbalteam met o.a. John Pieterman en John van Weelde. De afschuwelijke directrice mw. Pierot en natuurlijk Jolanda Mansveld. Regelmatig zoenen in het poortje bij haar huis. Ik zat in de dependance aan de Doornstraat. Handarbeid, waar ik een gruwelijke hekel aan had, was in de Sneeuwbalstraat. Ging ik dus nooit naar toe. Tot mw. Pierot er achter kwam. Kon ik alles inhalen. Verder nog wat namen, Ruud Mistdorp ( waterpolo ) schreef altijd mijn huiswerk, als ik het al had gemaakt, over. Eleonora Meerburg ( schoolfeest ) en Ria Blaaubroek die ook op schoolbank staan herinner ik mij ook nog wel. Leraren Hr de Bruin ( liep wat mank ) Hr. Fransen, Hr Elia, en de sportleraar Naam?, probeerde mij nog op het CIOS te krijgen. Veel leuke dingen gedaan, rottigheid uitgehaald. Leren was bijzaak. leotelle at w doo nl

  2004, Leo Telle

  Ik herinner mij nog de voetbal...

  Ik herinner mij nog de voetbalwedstrijdjes in de pauze. Mijnheer van Dissel deed ook mee. Maar als je op zijn schoenen ging staan werd hij vreselijk kwaad. Mijn vrienden waren Jos Jas en Hans Kroes. Verder herinner ik mij nog Yvonne Rimmelzwaan. Waren we allemaal verliefd op.

  2004, Leo Telle
  ?