Leo Stroeven

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Stroeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Leo Stroeven heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vele vele leuke herinneringen!! ´Bijvoorbeeld het meebouwen aan een groot VOC-schip op zolder.

  Vele vele leuke herinneringen!! ´Bijvoorbeeld het meebouwen aan een groot VOC-schip op zolder. Hand in hand over het schoolplein lopen met Carla van Norden, terwijl Frits de Wit aan de andere hand van Carla liep....(althans zo herinner ik het mij...). Of euh, dat meester de Lange 3 of 4 leerlingen op woensdagmiddag meenam naar Schiphol, in zijn blauwe Diane. Bijzonder was daaraan dat alleen die leerlingen meemochten die zich de periode daarvoor het best gedragen hadden en ik was daarbij........;-) Ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar ga nu eerst de site verder verkennen. Overigens ben ik hier door een klasgenoot op gewezen; Monique Stuijvenberg. Haar spreek ik zo nu en dan in de Vroom & Dreesmann, waar zij alweer zo´n 14 jaar op de damesmode afdeling werkt.

  Chr Basisschool De Klimop (..., 1974

  Kan me zo niet heel veel herinneren.

  Kan me zo niet heel veel herinneren. Wel de zandbak en de ijzeren karren die geduwd moesten worden door medeleerlingen. Wie weet schiet me nog meer te binnen, door andere (mede) leerlingen..

  Kleuterschool De Appelbloesem, 1971

  ?