Leo Rutten

Kent 1 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Rutten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo Rutten heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier mijn eerste danspassen gedaan en ook hier bijna alles gehaald wat er was op dans gebied in Noord op de Hammerfest straat mijn eerste liefdes hier gevonden.

  Heb hier mijn eerste danspassen gedaan en ook hier bijna alles gehaald wat er was op dans gebied in Noord op de Hammerfest straat mijn eerste liefdes hier gevonden. Heb er bijna gewoond op een gegeven moment.

  Dansschool Wuyster, 1970

  Heb een leuke tijd gehad op school daar waren we vaak te vinden in de kroeg om de hoek als wij weer eens geen zin hadden in lessen heb eerst een jaartje banketbakken gedaan en daarna toch naar het restaurant gegaan.

  Heb een leuke tijd gehad op school daar waren we vaak te vinden in de kroeg om de hoek als wij weer eens geen zin hadden in lessen heb eerst een jaartje banketbakken gedaan en daarna toch naar het restaurant gegaan. Onze Directeur was toen Scheffers en had geloof ik restaurant van Boudewijn en kreeg ook les van Bontebal en later ook nog Abers

  Horeca vakschool Zomerhof, 1969

  Was bevriend met Hans de Jong en Simon Voorn heb het laatste jaar les gehad van de Beer en het jaar daarvoor van Balleur en ook nog een keertje van de Jong.

  Was bevriend met Hans de Jong en Simon Voorn heb het laatste jaar les gehad van de Beer en het jaar daarvoor van Balleur en ook nog een keertje van de Jong

  Heilig Hart school, 1963

  ?