Leo Roodveldt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Roodveldt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Leo Roodveldt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik vond deze school heerlijk,lekker buiten spelen op het grote plein voor de Dongeschool ik zat twee jaar bij Juffrouw van de Weide.

  Ik vond deze school heerlijk,lekker buiten spelen op het grote plein voor de Dongeschool ik zat twee jaar bij Juffrouw van de Weide. een naam weet ik nog Onko Grader zat bij mij in de klas.Ik heb nog een schoolfoto van mijn klas. met juf.van der weide erop. Heb nog een zilver lepeltje van de Kleuterschool met de krekels er op. daarna naar de Vondelschool gegaan.

  2003, Leo Roodveldt

  Ik heb 3 jaar aan sportdag meegedaan en won de eerste prijs met hardlopen.

  Ik heb 3 jaar aan sportdag meegedaan en won de eerste prijs met hardlopen. Namen die ik nog weet: Oerie Premselaar, Betty, Sylvia, Hanneke, Harry, David en Rabijn Evers. Mijn leraar was meester Bolle en meester Coltof.

  2003, Leo Roodveldt

  Ik in de klas gezeten bij meester Van der Mel en bij de nieuwe schooljuffrouw Hemmes (stuk van de school!) die pas begonnen was.

  Ik in de klas gezeten bij meester Van der Mel en bij de nieuwe schooljuffrouw Hemmes (stuk van de school!) die pas begonnen was. Weet nog 1 naam, Ronny Teunenbroek. Andere vriend die bij mij in de klas zat was Sjoerd Siderius.

  2003, Leo Roodveldt
  ?