Leo Romberg

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Romberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Leo Romberg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier 3 jaar op school g...

  Ik heb hier 3 jaar op school gezeten als automonteur. Echte gezellige leraren kan ik mij niet herinneren, op een na Meester Blumink van het laslokaal.

  2004, Leo Romberg

  Ik heb zelf niet op deze schoo...

  Ik heb zelf niet op deze school gezeten maar ben op zoek naar mijn oude buurtvrienden/dinnen uit poptahof noor/zuid. De namen die ik mij kan herinneren zijn; Diana, Joyce, Joke, Corrie, Rita, Petty, Yvonne, Hans, Rein, Gerard, Ben, Leo, Ruud, Theo,. We stonden meestal met z'n allen bij de flat van Diana Hermans. Herkennen jullie jezelf?? stuur een berichtje. Vriendelijke groeten Leo Romberg

  2004, Leo Romberg

  Wat ik mij echt nog heel goed ...

  Wat ik mij echt nog heel goed kan herinneren is Meester Addink. Die kon zo enorm vloeken als we niet stil waren in de klas. En Meester v.d. Klei met allemaal dieren: wandelende takken, tamme ratten enz. Later heb ik op deze school nog zwarte piet gespeeld. En dan juf de de Blok, daar was ik op die leeftijd al helemaal verliefd op. Al met al,,,, een leuke tijd gehad.

  2004, Leo Romberg
  ?