Leo Noordzij

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Noordzij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Leo Noordzij heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Ik zat toen in Huize Noordhoor...

  Ik zat toen in Huize Noordhoorn. Totaal heb ik daar 16 maanden doorgebracht. De vijfde en gedeeltelijk de zesde klas heb ik op deze school gezeten. De onderwijzer zijn naam was Koedam. Enkele namen die ik nog weet zijn: Jose Vellekoop en Roy Davids.

  2004, Leo Noordzij

  Ben in 1983 begonnen met de vo...

  Ben in 1983 begonnen met de voorbereidende lerarenopl. Ik gaf al les als onbevoegd docent "Mechanische Techniek".Heb in 1989 mijn akte gehaald en ben daarna uit het onderwijs gestapt. De HOS (Halvering Onderwijs Salaris)nota kwam in 1985 en dat was ook niet echt een voordeel.Het lesgeven was super echter de "randverschijnselen" (vergaderen,etc.) was een waist of my time. m.i. kan je tegenwoordig als docent M.T. de leerlingen qua praktijk niets leren omdat de mogelijkheden (geld) er niet zijn. Het is jammer maar echte vakmensen worden schaars. Ook het type leerling is anders dan vroeger. Enkele namen die ik nog weet zijn: Fred Seinen, Frank Jimmink, Tom van Beekhoven, Vermeulen, Henk Hartenberg (heeft lesgegeven in Hoofddorp), Willem Rohof etc. Van de studenten (mijn jaar 1983) die begonnen zijn er maar enkele die de opleiding hebben afgemaakt. Ik heb lesgegeven op de Don Bosco en Dominicus Savio L.T.S. in Amsterdam en van 1984 t/m 1988 op S.G. Eemland te Soest.

  2004, Leo Noordzij

  Was toen leraar op deze school...

  Was toen leraar op deze school en heb een toptijd gehad. Echter ik ben weer terug naar bedrijfsleven gegaan. Woon nu in Zeewolde en ben werkzaam in de commercie.

  2004, Leo Noordzij
  ?