Leo Naessens

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Naessens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo Naessens heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben er maar twee jaar geweest, ik zat toen op de Louisa State (internaat) maar ging naar school op het Baarnsch Lyceum.

  Ik ben er maar twee jaar geweest, ik zat toen op de Louisa State (internaat) maar ging naar school op het Baarnsch Lyceum. Ik zat in het Louisa State hockey elftal en we speelden elk jaar tegen het Baarnsch Lyceum, de laatste keer speelden we ze met 5-0 van de mat. Maar de Louisa State had toendertijd een paar hele goeie spelers die later ook voor het Nederlands elftal speelden, zoals Job Poutsma en Francis van 't Hooft.

  Het Baarnsch Lyceum, 1953

  Ik kan me bijna niets van deze school herinneren, behalve Janneke Blom en een of twee anderen.

  Ik kan me bijna niets van deze school herinneren, behalve Janneke Blom en een of twee anderen. Ik ben er maar een jaar geweest totdat ik de eerste helft van 1948 terugging naar Jakarta.

  Floraschool (basisschool), 1947

  Ik kan me eigenlijk maar heel weinig van deze school herinneren, behalve dan de lachwekkende zang sessies met dat beruchte blauwe boekje, "Kun je nog zingen zing dan mee.

  Ik kan me eigenlijk maar heel weinig van deze school herinneren, behalve dan de lachwekkende zang sessies met dat beruchte blauwe boekje, "Kun je nog zingen zing dan mee." Wat een verschrikking. Ik herinner me ook vaag dat de vrouw van de hoofdonderwijzer Franse lessen gaf en me toen voor de rest van mijn leven een afschuw voor de Franse taal heeft ingeboezemd! Ze heette Mvw. Kamminga en was een verschrikkelijke kenau die haar arme man volkomen overheerste, zo zeer dat wij dat zelfs als jonge kinderen een genante vertoning vonden. Hij was de hoofdonderwijzer, maar zij was de baas op school!

  Jan Ligthartschool, 1949

  ?