Leo M. Jong

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo M. Jong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo M. Jong heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herinneringen aan deze school.

  Weinig herinneringen aan deze school. Was niet echt mijn ding, bleek achteraf toch meer feeling te hebben voor techniek.

  Christelijke Scholengemeens..., 1956

  Ook geen succes, deze school.

  Ook geen succes, deze school. De techniek was meer voor mij weggelegd. Ben dus al snel gaan werken en toen de avond-opleiding techniek gedaan.

  Dr. J. Th. de Visser (M)ULO, 1957

  In de eerste klas bij juffrouw Krijgsman, daarna bij meester Jan van der Zwaan.

  In de eerste klas bij juffrouw Krijgsman, daarna bij meester Jan van der Zwaan. lmdejee at gmail punt com. Eén van de eerste forensen die woonde in Oud-Beijerland en elke dag met de stoomtram kwam. Laatste jaar in de brugklas bij de bovenmeester Verschoor, welke later is opgevolgd door meester Lokkerbol. Andere leerkracht die ik mij herinner was Juffrouw Francois. Weet nog dat Pim Maaten voor een radio zorgde voor een radioles over 5 jaren bevrijding. Ik heb ook goede herinneringen aan de kampweken in het kamphuis Fijnoord in Ermelo. Het corvee en het winkeltje "de Toko" aan het loketje in de eetzaal.

  De Savornin Lohmanschool, 1948

  ?