Leo Kuipers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Kuipers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Leo Kuipers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Zat op deze school in de Bijlwerfstraat van 1944 tot 1947.

  Zat op deze school in de Bijlwerfstraat van 1944 tot 1947. Herinner mij een aardige juf die mij achterop haar fiets naar huis bracht toen ik tijdens het spelen een been gebroken had. Was hevig verliefd op Sytske Sybrandy. Ging in 1947 van deze school af en heb haar nooit meer gezien. Kent iemand haar?

  2006, Leo Kuipers

  Begonnen in klas 3 bij meneer Vielvoye.

  Begonnen in klas 3 bij meneer Vielvoye. Daarna 4e Benner, 5e Klein, 6e van Schaik. Hoofd was Berentsen. Streng en rechtvaardig voor zover ik mij herinner. Was een goede school. Ik heb er prima herinneringen aan. Klasgenoten waren Henny Benner,Karel Steenhorst, Peter Klauwens , Paul Toby. Op de donkere stoffige zolder zolder was een uitgebreide bilbliotheek

  2006, Leo Kuipers

  Herinner mij juffrouw Kiezeling.

  Herinner mij juffrouw Kiezeling. Een lieve juf. We leerden matjes vlechten, veters strikken en nog veel meer.De school was volgens mij in een woonhuis vlak bij het spoorviaduct. Maakten ook herfststukjes met paddestoelen. Heb er nog een foto van geloof ik. Toch eens opzoeken.

  2006, Leo Kuipers
  ?