Leo Kraneveld

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Kraneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo Kraneveld heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooie tijd gehad, we hebben daar veel geleerd, ( klassen 1C, 2 MB, 3E en 4E )allerlei dingen die je nu nog helpen.

  Mooie tijd gehad, we hebben daar veel geleerd, ( klassen 1C, 2 MB, 3E en 4E )allerlei dingen die je nu nog helpen. In de eerste en tweede klas trok ik veel op met Kees Korthout, die was helemaal weg van Gene Vincent ( leren jas en broek )Die tijd was een en al Rock en Roll. We vonden het stoer om op je etui allerlei namen van pop-idolen te zetten, ook al wist ik niet wie het feitelijk waren. We speelden veel op het nieuw ondergespoten gebied van Hintham Zuid. Later ging ik de E richting uit en leerde ik weer andere kameraden kennen. (Henk Wels, Koos Govers, Karel(tje) Lammers, Tom Sens,) De muziek bleef een belangrijke rol spelen, ik had vaak mijn draagbare radio bij me in het praktijklokaal(Novak, gekocht van zuurverdiende centen, drie weken vakantiewerk bij Wagenberg Festen in Heusden(Jonker Fris)) Als de Brinkhof het merkte was je de klos. Het was een feest als je magazijndienst had, stiekum roken en veel ouwehoeren. Er zitten veel verhalen aan die tijd, leraren als de Vloet, Coelen, (Japie)van Os,van Schijndel, de Plaum, Jetten, Rovers, van Baalen, Oudenhuizen, Schoenmakers.

  lts zuid, 1960

  Mooie tijd gehad, vaak weet je dat achteraf pas.

  Mooie tijd gehad, vaak weet je dat achteraf pas. Veel gevoetbald op de "Maliebaan" goeie voetballers uit voortgekomen , Loetje Donkers, Eef Mulders, Keesje Krijg,.. Saris. Mijn beste schoolkameraad was Freddie Hendriks (lang niet meer gezien) we draaiden tussen de middag plaatjes op de pick-up van Nico zijn broer. (Fats Domino, The Spotniks, Cliff, Shadows) prachtige tijd. We moesten zaterdag's naar school tot 12.00 uur daarna leek de middag 2 keer zo lang te duren als nu een hele dag.

  De Monseigneur Zwijsenschool, 1955

  ?