leo Hartman

Kent 4 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van leo Hartman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  leo Hartman heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zie nog een aantal mensen van deze school regelmatig aangezien die bij dezelfde maatschappij werken waar ik werk, allemaal in het vak gebleven dus, de chemiciens, zoals we genoemd werden.

  Ik zie nog een aantal mensen van deze school regelmatig aangezien die bij dezelfde maatschappij werken waar ik werk, allemaal in het vak gebleven dus, de chemiciens, zoals we genoemd werden. Kan me ook Peter Schaafstal nog herinneren, en niet te vergeten gerard Kruyt, en nog vele anderen. Het reisje naar Parijs was ook erg leuk!

  J.W. Willemsenschool, 6e Te..., 1969

  Ik kan me nog goed juf Bruil en meester Boogaard herinneren.

  Ik kan me nog goed juf Bruil en meester Boogaard herinneren. Heb goede herinneringen aan mijn lagere schooltijd. Ik ben met een aantal jongens nog tot ver in mijn dertigste bevriend geweest. Gerrit, Roy, Henkie. Ik herinner me de meeste mensen nog goed, weet bijna alle namen nog. ik hoop dat het goed gaat met jullie! Ik ben onder de indruk van het overlijden van Patricia hetgeen ik las bij Roos haar verhaal.

  Klaas de Vriesschool, 1962

  ?