Leo Groeneveld

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 18

  Leo Groeneveld heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  Juffrouw Aafting kan ik me nog herinneren.

  Juffrouw Aafting kan ik me nog herinneren. voor de rest niet veel

  2011, Leo Groeneveld

  Ik zat op deze school in klas 2 en 3.

  Ik zat op deze school in klas 2 en 3. Daarna met de trein naar Amsterdam op school. Meester Visser was het hoofd van de school Tien en ik liepen er elke dag heen via de Stationstraat en de Hoofdstraat.Eerst langs Kokkie- en Jan Karel Ouwersloot. Die haalden we op. Hun vader was taxichauffeur en kon heel hard met zijn Chevrolet achteruitrijden. 's Middags na schooltijd thee en een kaakje thuis. Zondags 2 keer per dag naar de kerk, 's morgens wandelen langs het Gein en 's middags wandelen naar de nieuwe snelweg in aanleg. Op Hemelvaartdag altijd douwtrappen, met een tentzeil mee voor de regen, en regenen deed het altijd. Af en toe vissen en kano varen. Jaloers op mijn 2 oudere broers die balletje trapten op het laantje van Bosman terwijl "de kleintjes" al naar bed moesten.

  2010, Leo Groeneveld

  Ik heb 1 jaar op deze school g...

  Ik heb 1 jaar op deze school gezeten en ging elke morgen met de trein van Abcoude naar het Amstelstation in Amsterdam.Van het station was het ongeveer een kwartier lopen naar school. Als het koud was werd mijn flesje melk in de klas achter de kachel gezet. Tussen de middag ging ik vaak zoethout halen onder de Arcade bij de Rijnstraat. Ik herinner me alleen Jan Bron nog die in de buurt woonde, daar ging ik ook vaak tussen de middag eten. Sporten deden we op het plein voor de school. Ik herinner me bijna alle kinderen uit de klas nog van gezicht maar weet niet meer wie wie is. Als een van jullie jezelf herkent op de foto wil je dat dan aan me laten weten? De eerste is inmiddels bekend.

  2005, Leo Groeneveld
  ?