leo groenendaal

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van leo groenendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  leo groenendaal heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op vrijdagavond en zaterdagavond in de Ton vrij dansen op de talloze bals en natuurlijk wedstrijden en diploma dansen.

  Op vrijdagavond en zaterdagavond in de Ton vrij dansen op de talloze bals en natuurlijk wedstrijden en diploma dansen. Samen met Ton Kuiters heb ik hier veel plezier gehad en exra dansen in de Rank omdat daar ook een tekort aan mannen was. Enkele namen die me te binnen schieten zijn Jolanda Versteegh, Yvon Romijn en haar vriendin Liesbeth (of Liesette). Later met Astrid & Danny van Nielen en Ingrid (mijn vrouw) nog eens terug op les gegaan om de sfeer te proeven en weer les gekregen van Wil en Kees.

  dans school sitton, 1974

  Op de nieuwe locatie begonnen in de richting Electronica van hr.

  Op de nieuwe locatie begonnen in de richting Electronica van hr. de Bruin en materiaal van Vink. Nederlands van Feelders en Duits van 'Opa' Deijl. De electro boeken van Hr. Pelt en een wiskunde leraar die links en rechts handig op het bord kon schrijven. Verder de gesprekken over racefietsen en trappers tussen To(n)m Steens en Valstar

  Rijnmond MTS, 1977

  De toffe week in klas 5 in een boerderij met een gitaar spelende juf.

  De toffe week in klas 5 in een boerderij met een gitaar spelende juf. Schrijvers bij het kampvuur waarin we broodjes konden bakken, een houten buiten toilet en het zwart achter mijn oren toen we terug kwamen. De foto is van klas 6. Fred de Bruin heb ik hierna nog regelmatig ontmoet.

  Albertus Magnus School, 1966

  ?