Leo Freesen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Freesen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo Freesen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De juf heette grote juffrouw Olsen en er was ook een kleine juffrouw Olsen Wie kent dit.

  De juf heette grote juffrouw Olsen en er was ook een kleine juffrouw Olsen Wie kent dit

  Kleuterschool Oranje (Ver. ..., 1955

  Mar Broersma ik heb op deze school gezeten niet mijn man omdat ik zelf geen email adres heb kan ik zelf geen overzicht aanmaken dus nu maar gekombineert.

  Mar Broersma ik heb op deze school gezeten niet mijn man omdat ik zelf geen email adres heb kan ik zelf geen overzicht aanmaken dus nu maar gekombineert. Wat ik allemaal gelezen heb die namen van de leraren die komen mij allemaal bekend voor en een paar kan ik nog wel voor me halen ik zat in de 1e klas toen de school afbrandde en dat de het naar de Kraaipanstraat ging. Er is nog maar een naam die ik me kan herinneren ze heette Jannie en ze had koperkleurig haar ik zat bij haar in de 1e klas. Mijn 2 broers zijn voor mij op deze school geweest dat was nog in het oosterpark Franzs en Rob. Leuk om nog eens te lezen over deze school.

  Oosterparkschool MULO, 1963

  Marrie Broersma is mijn naam ik heb op de funenschool gezeten daar ik geen eigen email adres heb moet ik bij de gegevens van mijn man staan Ik heb ook bij mijheer Kruizinga in de klas gezeten en de hoofdmeester heette Mr.

  Marrie Broersma is mijn naam ik heb op de funenschool gezeten daar ik geen eigen email adres heb moet ik bij de gegevens van mijn man staan Ik heb ook bij mijheer Kruizinga in de klas gezeten en de hoofdmeester heette Mr. Kamphuis die was streng hoor. Ik weet nog een paar namen van kinderen die bij mij in de klas zaten Nico.Atje Gerrit Peter.Hellen Mia. de andere daar weet ik geen namen meer van het was wel een hele kleine klas.In de 1e klas gaf juf Nolle les

  Funenschool, Gereformeerde ..., 1957

  ?