Leo Fintelman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Fintelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 23

  Leo Fintelman heeft 23 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ooit nog een juf verhuisd met haar 2CV.

  Ooit nog een juf verhuisd met haar 2CV. Trok na school vooral op met Mart van der Linden en Andre Langenberg. Herinneringen aan Greta, Els, Fiorella en de zusjes Kruiswijk (en hun moeder die ook een jaar de juf was). Heb nog vrij veel foto's van een reunie uit de middelbare schooltijd. Favoriete leraar was hoofd der school dhr. Harteveld die in Marlot woonde.

  2007, Leo Fintelman

  Prettige, niet al te grote school, mooie mix tussen oude en nieuwe lokalen.

  Prettige, niet al te grote school, mooie mix tussen oude en nieuwe lokalen. Goede herinneringen aan lessen van Booms en Korenneef. Dames leerkrachten waren wat minder, te veel bezig mannelijke uit de leerlingen te halen, te weinig met doceren van hun lesmateriaal. Favoriete bezigheid was rommelen met ontwikkelaar en fotopapier in de doka bij de ondiepe fietsenkelder aan het einde van de schoolweek. Volleybal en buitengym achter Duindigt waren ook mooie momenten tijdens de week. De kantine was eigenlijk hopeloos te klein tijdens de pauzes.

  2007, Leo Fintelman
  ?