Leo Brink

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Leo Brink heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  We zaten in de klas bij juffrouw Thuis.

  We zaten in de klas bij juffrouw Thuis

  2009, Leo Brink

  Pater Minderop zei altijd: je moet op-,op-,op-,op-,op-,op-,op-, opletten en gooide dan met zijn passer (met die scherpe punt) En dan Pater Lorjé: die ging op een tafel staan en zei: ik ben een vogeltje, ik ben een vogeltje, en gooide soms als hij boos wa

  Pater Minderop zei altijd: je moet op-,op-,op-,op-,op-,op-,op-, opletten en gooide dan met zijn passer (met die scherpe punt) En dan Pater Lorjé: die ging op een tafel staan en zei: ik ben een vogeltje, ik ben een vogeltje, en gooide soms als hij boos was zijn bos sleutels in je gezicht. En dan bij scheikunde: bij een proef ging het raam so****iet snel genoeg dicht en dan was het lachen geblazen. En dan bij Grieks bij de heer Wijdeveld: ik was als de dood als ik een beurt kreeg voor het bord. Het schoolvoetbal was voor mij het je van het: ik scoorde de gelijkmaker in de finale (bijna de hele school liep het veld op), maar we verloren helaas met 2-1, ik geloof van de 3e Technische school 2. Na afloop werd ik benaderd door scouts van Ajax: ik ben er echter niet op ingegaan. Meneer Seebregts: dat was mijn favoriet, alleen als hij in de ringen hing (onderste boven) hield ik mij hart in. Bij tekenen was het altijd keet. En dan de tijd op de Banstraat. Voorts was ik rat in de Rattenvanger van Hamelen: ik moest een ratslag maken en kwam in de gordijen terecht; ik herinner me nog dat Ivo Niehe de rol van burgemeester speeld. Ik kreeg een 10 voor muziek van Pater Huijers. Muziek is ook mijn hobby: ik heb jarenlang hobo gespeeld en ben dirigent van diverse koren geweest. Helaas heb ik er nu weinig of geen tijd voor door drukke werkzaamheden.

  2004, Leo Brink

  Biggles voorlezen door meneer Struik dat was leuk En dan die punaises: gelukkig had ik altijd groene, met sterretjes er om heen.

  Biggles voorlezen door meneer Struik dat was leuk En dan die punaises: gelukkig had ik altijd groene, met sterretjes er om heen. Voetballen op de plek waar nu de A-10 is, dat was wat! Hoe heette die gymleraar ook al weer? We moesten altijd rondjes lopen van die chagrijn (hij had altijd last van zijn maag). Voetbalplaatsjes ruilen, dat was ook een belevenis: je kon ze krijgen bij een pakje kauwgom (dat kostte 5 centen!) En dan de films in het Roothaanhuis!

  2004, Leo Brink
  ?