Leny Smits

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leny Smits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leny Smits heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet veel meer van deze periode, maar zou graag meer willen horen van anderen.

  Ik weet niet veel meer van deze periode, maar zou graag meer willen horen van anderen. Zuster Blanca is me bij gebleven, en Dhr. Jansen (laatste klas) ook, en was geen prettige afsluiting van deze school met deze *meester*.

  Montessorischool, 1967

  De 1e namen die mij te binnen schieten zijn Christel Heller,Karin Kreft,Yvonne Boekhoorn, Madelon Caalen, Huub v Diest, Erik ? Paul Marsman en vele anderen waar me nu de naam niet van binnen schiet.

  De 1e namen die mij te binnen schieten zijn Christel Heller,Karin Kreft,Yvonne Boekhoorn, Madelon Caalen, Huub v Diest, Erik ? Paul Marsman en vele anderen waar me nu de naam niet van binnen schiet. Geweldige tijd gehad op deze school. De leerkrachten die me bij gebleven zijn:Van Veen (aadrijkskunde) leuke grappige man,van Mameren, hevig verliefd op, Bottema (gym) Bos, Santbulte (heel aardig en lief, heeft me erg geholpen) v. Roekel (aardige man, maar je moest niet vooraan zitten in de klas, praatte met consumptie, v. Zetten(toendertijd een enge man) de Graaf (gym), Mevr.Hagemans (biologie) en vele anderen. De werkweek in De Hoge Hoenderberg was super. Ik zou het erg leuk vinden als ik weer mensen uit die tijd zou kunnen spreken. Ik zou het leuk vinden als degeen die zich hier al aangemeld hebben, ook komen naar de reunie op 5 juni 2004.Tot dan!

  De Klokkenberg, 1974

  ?