Leny Cato

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leny Cato en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Leny Cato heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Spijbelen naar Noordwijk [of Katwijk] achterop een vrachtauto geladen met stenen.

  Spijbelen naar Noordwijk [of Katwijk] achterop een vrachtauto geladen met stenen. We kwamen veel te laat terug op school. Ook strijkles van....? de t'eacher's pet' gaf ze een hoger cijfer voor het overhemd strijken, dat dan de klas doorging, dan anderen. Muziek lessen, de lerares nam haar man eens mee naar school en we moesten naar een stuk muziek luisteren en daarna vroeg ie 'waar dachten jullie nou aan toen je die muziek hoorde..... wel, allerlei gekke dingen kwamen eruit natuurlijk! Ook was er een huisarts, die les gaf en een keer was het lokaal versierd met maandverband.

  Boshuyzen, 1962

  strafwerk van meneer Kiel! Akelige herinnering, mag dat ook??? Handelsrekenen van Meneer de Vos: 'vertel maar aan je moeder dat het weer mis was.

  strafwerk van meneer Kiel! Akelige herinnering, mag dat ook??? Handelsrekenen van Meneer de Vos: 'vertel maar aan je moeder dat het weer mis was.......' De beste herinnering was Goofy's [Heymans] muziek lessen, en de school concerten in het Cultureel Centrum

  Nassauschool, 1958

  meneer Faber die hard aan oren trok! juffrouw Admiraal die je in de hoek liet staan maar ook 'beschuitjes' gaf! Juffrouw van Leewen die gaf ons meisjes een grote zuurbal van Jamin tijdens de handwerkles.

  meneer Faber die hard aan oren trok! juffrouw Admiraal die je in de hoek liet staan maar ook 'beschuitjes' gaf! Juffrouw van Leewen die gaf ons meisjes een grote zuurbal van Jamin tijdens de handwerkles. Slimme vrouw! We konden dus niet praten!

  Hervormde school, 1952

  ?