Lenny Gleysteen

Kent 4 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lenny Gleysteen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lenny Gleysteen heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gearriverd vanuit het Westen en een echte Holandse ( wat altijd gebleven is).

  Gearriverd vanuit het Westen en een echte Holandse ( wat altijd gebleven is). Door Arie Seezink en Truus Soemers , Jan Baar en Peter Bisschops, gelijk op mijn gemak gesteld. In ons leerjaar waren er de " jonkies" en de " oudjes". een duidelijk merkbaar verschil, maar wel leuk een fijne tijd gehad in een gloednieuw instituut met " geiten wollen " ideën over de psychiatrie. Later naar de Paaz van het St. Jozefziekenhuis in Kerkrade verhuisd, en in 1999 naar Almelo. Maar nog steeds in de psychiatrie, en met veel plezier denkend aan Welterhof

  Welterhof, 1975

  Allereerst ben ik de pre-klinische periode begonnen voor de A- verpleging.

  Allereerst ben ik de pre-klinische periode begonnen voor de A- verpleging. Ik kwam 1 punt tekort om door te mogen gaan, en ben toen overgestapt naar de ziekenverzorgende opleiding, Als ik dat gehaald had zou ik opnieuw de A kunnen gaan doen. Ik heb een heerlijke tijd gehad in de ZV opleiding in de villa , in het van Bergen ijzerdoornpark. Veel geleerd en veel gelachen. Zuster Damaina, maar ook een andere docente hebben een grote indruk bij mij achter gelaten. Na de Zv kon ik werkend in het St. Jozefziekenhuis ,zo de A-opleiding gaan doen. Maar mijn belangstelling ging uit naar de "andere kant" van de mens, de psychische. Voor een deel aangewakkerd door beide dames uit de "villa". Ik ben de B-opleiding gaan volgen in Heerlen, en ben nu al bijna 30 jaar werkzaam in de psychiatrie. Nog steeds een uitdaging, en nog steeds denk ik met plezier en dankbaarheid terug aan de "basis" vanuit Gouda.

  Ter Gouw (opl. centrum Bleu..., 1972

  Een mooie tijd na een vervelende lagere schoolperiode.

  Een mooie tijd na een vervelende lagere schoolperiode. Dank zij een goede berisping doorjuffrouw Baks is het met mij na die huishoudschool alleen maar beter gegaan en heb ik het door werken en studie tot een HBO funktie gebracht. Ik vond het wel jammer dat ik in een tijd die school heb doorlopen waar het traditionele rolpatroon hoog werd gehouden. Vele meisjes om mij heen vonden " huisvrouw" worden het eindstadium. in de periode van dat ik zelf voor de klas stond ben ik wat geemancipeerder met de meisjes omgesprongen. trouwen en huishouden doen is een keus, geen must.

  christus koningschool, 1966

  ?