Lenneke Peperkoorn

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lenneke Peperkoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lenneke Peperkoorn heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten.Wat mij nog goed in het geheugen ligt, zijn de breilessen van zr rabouda. namen van wat klasgenoten Jeanette Gortemaker, Lidia Koek, marja Sengers en vast nog een heleboel andere.

  St Liduina, 1963

  Met kookles van Mw Ellis lekker custard pudding koken, en let dan vooral op de klonten.

  Met kookles van Mw Ellis lekker custard pudding koken, en let dan vooral op de klonten. Helaas te eten of niet je moest het opeten. Lucia Polman had daar wat op gevonden, die deelde stevige plastikzakjes uit, lerares even uit het lokaal zakjes met pudding door openstaand raam gauw naar buiten gooien, helaas op het moment dat de lerares binnen kwam gooide een grapjurk de zak met pudding weer naar binnen, weet jij dit ook nog reageer dan lijkt me leuk. Een paar namen uit die tijd Marita v Breemen, Marian van Galen, Patricia Sieben, Yvonne Schreuder en vele andere.

  Mons Aurea, 1969

  leuke tijd op deze school.

  leuke tijd op deze school.vooral in de klassen bij Joosten en vd Mast.Ik was welliswaar een ongeluksvogel in twee jaar tijd vier x mijn arm gebroken.Wat mij heel erg bij staat waren de 8 mm filmpjes die wij moesten maken ergens voor? ik deed mee aan de knotse kneusen railley. Ik zat in de klas bij Leo vd Sman, Ellen vd Werf, Maurits Nibbering, Mattheui Verstraaten, Hanneke Tesselaar, Jos Metselaar en vele andere, ik hoop snel wat te horen van iemand, want dit is wel erg leuk.

  Sint Willibrordusschool, 1965

  ?