Lennart Bakker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lennart Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lennart Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Werkweek in Parijs was geweldig, hoewel, werkweek? Bakkie is helaas niet meer, maar Gerrit Westerink heeft zich opgewerkt tot burgemeester! Leuke tijd.

  Werkweek in Parijs was geweldig, hoewel, werkweek? Bakkie is helaas niet meer, maar Gerrit Westerink heeft zich opgewerkt tot burgemeester! Leuke tijd.

  2003, Lennart Bakker

  Leuke tijd, zo zes als je bent als je erop komt.

  Leuke tijd, zo zes als je bent als je erop komt. Goede herinneringen aan Juf Welles en herinneringen aan Juf Bisnatsingh ;-), die ik de helft van de tijd zag, aangezien ik de andere helft op de gang stond. Hoop dat er meer mensen reageren. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Toen het nog Groeneweg heette.... was voor mij in de eerste 2 klassen. Kan me niet veel meer herinneren over die tijd, behalve dan de heer Buisman en juf Welles. Benieuwd wat er met klasgenootjes is gebeurd....

  2003, Lennart Bakker

  Juffrouw Welles, aan wie ik een hoop te danken heb.

  Juffrouw Welles, aan wie ik een hoop te danken heb. In de 1e klas en in de 2e klas bij gezeten geloof ik... en ook nog in de 5e. Maria Bisnatsingh, die ik de helft van de tijd zag omdat ik de andere helft op de gang stond. En Barend Westhuis, die ons altijd in volwassenentaal toesprak. Niet te vergeten, last but not least... Timpert (Godsdienst). Benieuwd wat er allemaal van mijn klasgenootjes is geworden. Heb 6 jaar geleden ofzo wel een reunie gehad trouwens, maar een aantal mensen lieten verstek gaan.

  2003, Lennart Bakker
  ?