Lenka Struijs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lenka Struijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lenka Struijs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Typen op de maat, Rolf Wouters bij café Berkhout, Esther, Ellen en Marijke, Liane waar ik erg mee kon lachen.

  Typen op de maat, Rolf Wouters bij café Berkhout, Esther, Ellen en Marijke, Liane waar ik erg mee kon lachen. Ellende met het openbaar vervoer tijdens het examen in verweggistan.

  2004, Lenka Struijs

  Gezellige school en leuke tijd gehad.

  Gezellige school en leuke tijd gehad. Duits van meneer Grasman en meneer Ursem. Engels van Jan Niemeyer vooraan in de klas. Muziek met meneer Peereboom, pannenkoeken, pannenkoeken, 1, 2, 3, 4. Tekenles van Marlies Heynen en handvaardigheid van Thea. Rode kaarten, briefjes halen bij de concierge, roken in de fietsenstalling en vreselijk verliefd geweest. En, nog steeds vriendin met Maaike Tames.

  2004, Lenka Struijs

  De kleuterschool bij juffrouw Anneke en juffrouw Paulien, onderbouw bij meester Simon en bovenbouw bij meester Ton.

  De kleuterschool bij juffrouw Anneke en juffrouw Paulien, onderbouw bij meester Simon en bovenbouw bij meester Ton. Gymnastiekles in het park, sporttoernooien, musical en elke vrijdag weeksluiting met fantastische optredens. Daarnaast was ik vooral te vinden bij de dieren, ook in de vakanties want dan mochten we een patatje halen! En wat dacht je van Appelscha! Geweldig op werkweek! Altijd was ik met mijn vriendin Maaike (en nu zijn we nog steeds vriendinnen).

  2004, Lenka Struijs
  ?