Leni Wiggers

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leni Wiggers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Leni Wiggers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  huwelijk juf kruisselbrink en met het volksfeest gingen we met paard en versierde wagen naar Jaspers aan de Groenlose weg.

  huwelijk juf kruisselbrink en met het volksfeest gingen we met paard en versierde wagen naar Jaspers aan de Groenlose weg. Ik vond het maar niks, moest huilen en mamma fietste er achteraan.

  2005, Leni Wiggers

  Bij juf Speets,muziekles.

  Bij juf Speets,muziekles. We stonden rond de piano en zongen; Mijn potten en mijn pannen zijn steeds mijn grootst plezier, kan het nog zo zingen. Twas trouwens wel eenleugen. Bij Juf Pikaar, streng doch rechtvaardig, hebben we nog eens een spelletje gedaan;op een vel papiereen naam schrijven, omvouwen, een werkwoord,weer omvouwen, enz. natuurlijk hoe schunniger hoe mooier, zij onderschepte het. gevolg; we moesten bij de directrice opt matje komen, wat zaten we in de penarie. Ze zou contact opnemen met onze ouders, wat gelukkig niet is gebeurt. We hebben ook eens een modeshow, met onze zefgemaakte kleding gehouden. Enkele namen uit die tijd; Betty en Ingrid Smeman, Riki Mengerink (rondweg 6 Neede) Ans krabben, Anneke Tolk, Ria Schonewille, Mientje Hamer, Miep Lamers, Hermien Koops, Henny Silooy, Thea Simmelink. Leerkrachten Hr Norel, juf Aalbers, kindeverzorging en opvoeding, Juf Booy, juf mensing, hr Uiterwijk,mw Monasso, Hr Heukers, Hr Jacobs,mw Hamacher.

  2005, Leni Wiggers

  Glasblazerkwam op school, de zwaan werd verloot, en nog wat kleinere dingetjes.

  Glasblazerkwam op school, de zwaan werd verloot, en nog wat kleinere dingetjes. maar ik won de zwaan. Wat was ik blij!! Trots ging ik ermee langs de klassen, bij meester Veerbeek zette ik hem op de schuine lessenaar....... Ik zie het nog zo voor me. En er is nog een herinnering, we gingen met de hele klas (of school) naar de bioscoop, de film ging over het verwisselen van 2jongetjes als baby. Een zigeunerjongetje werd opgevoed bij heel rijke welgestelde ouders, en andersom. Weet het niet precies meer. Wie weet het nog???? OOk keken we vaak op woensdagmiddag bij mW v d Sluis( De moeder van een vriendin van mn broer Henk) naar de t.v. Pipo met Felicio, soep met sliertjes Rikkie en Slingertje, Swiebertje. Later kregen we zelf ook t.v. Net 1 en dld 1. Op de Duitse tv; Hier und Heute En er was ook een serie met geloof ik, 2 honden EEn herder? een tekkel en een vogel. Wat namen uit die tijd Miep lamers, Adrie willink, Liesbeth smit, Geesje te Brinke, Ria te Winkel

  2004, Leni Wiggers
  ?