Len Wageningen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Len Wageningen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Len Wageningen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een enerverende tijd met leuke en voor mij wat minder leuke jaren, men.

  Een enerverende tijd met leuke en voor mij wat minder leuke jaren, men. Horne streng maar rechtvaardig, Bergsma daar moest je niet klooien want dan zette hij je op een heel doeltreffende manier voor paal, mevr.Pesman kon zo mooi geschiedenis geven ,men.Kerkhof en men. Hut met zijn soms wat uit de hand gelopen scheikundeproeven. Een paar namen die zijn blijven hangen:Wim van Anrooij,Maarten den Hertog,John Grevers,Rob Heuperman,Ruud Maase

  Openbare MULO, 1970

  Meneer den Outer staat nog op mijn netvlies gebrand,een prachtmens.

  Meneer den Outer staat nog op mijn netvlies gebrand,een prachtmens. Verder Alfred Grootes,Jac. Johan Mertens,Jan en Rients Stienstra,Ronald Klein,Marijke van Wermeskerken,Reggie Dias, en ehh toen wist ik het even niet meer.

  Willem de Zwijgerschool, 1963

  Ik denk meteen aan juf van Keeken,en voor de rest allen maar goede herinneringen,namen schieten me niet zo snel te binnen.

  Ik denk meteen aan juf van Keeken,en voor de rest allen maar goede herinneringen,namen schieten me niet zo snel te binnen.

  De eerste Stap, 1961

  ?