Bekijk het volledige profiel van Leander Wolterbeek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Leander Wolterbeek heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

UvA - EMIA...

UvA - EMIA

2009, Leander Wolterbeek

1986 - 1991 Ontzettend leuke t...

1986 - 1991 Ontzettend leuke tijd gehad. Leuke klas(sen) bij PW. Veel gelachen, heb helaas een jaar extra moeten doen. Ach ja, ben toch goed terecht gekomen uiteindelijk. Namen: Annelie van Meeuwen, Albert Anten, Jeanine ???, Micha de Ruiter, Quirien Dey, Erik ???, Richard Smits, Ilona Veld, Sandra Wieman, Wim Neymeyer, Maz Vink. Daarnaast ook Linge Oei, Gaby ???, Liesbeth vd Pijl, Ron Soeverein, Henni ??? die ging met Marjolein Olde Heuvel. Soep en een balletje eten in de kantine bij Hans de uitbater (gekke gast was dat....)

2004, Leander Wolterbeek

De school zat een eind verdero...

De school zat een eind verderop in de straat (Kozakkenkamp), lekker dichtbij. Ik had in mijn ogen een lange mooie juf met donker haar. Ik weet echter haar naam niet meer.... Ik herinner me wel dat ik boven op een klimrek zat en er niet meer af durfde te klimmen, de juf moest mij toen redden... Klasgenootjes: Een tweeling, ene Brigitte, eigenlijk te lang geleden. Misschien als ik de foto's van zolder haal dat de namen weer naar boven komen.

2004, Leander Wolterbeek
?